lørdag den 28. maj 2011

Tidlig lørdag

I dag har jeg været tidligt oppe. Kl. 7.00 faktisk. Det er godt nok tidligt på en lørdag. Det var egentlig meningen, at jeg skulle have været afsted i praktik, men fik byttet vagten - så nu vil jeg nyde min fridag, som godt nok skal bruges ret praktisk.

Nå men, vi stod så tidligt op, fordi min kæreste skulle til optagelsesprøve. Jeg kørte ham derind, og er nu på Baresso, for gad ikke køre hjem. Jeg aner ikke hvornår han er færdig, men det gør ikke så meget. Jeg sidder her på Baresso, og reflekterer på livet løs - så får jeg nemlig noget fra hånden, og får sat nogle streger på min to-do-liste.

I de næste 5 uger kommer det nok til at stå lidt stille herinde. Men derefter lover jeg, at jeg kommer til at vise noget mere frem. Så er eksamen nemlig overstået, og så står den på sommerferie! Jubii :)


Det var da irriterende. Uanset hvor meget jeg prøver at vende dette billede, så vil det ikke vende sig rigtigt! Det bærer præg af, at det er et mobilbillede, men det viser meget godt, hvor tidligt jeg er på den her på Baresso (billedet er taget 9.30). Jeg har hele underetagen alene.

De kære børn:
Kort efter billedet blev taget kom to små søstre ned af trappen (måske mellem 5-7 år). De havde fået den meget vigtige opgave, at finde ud af, hvor de skulle sidde imens deres far bestilte ovenpå. De startede med at lege lidt gemmeleg, og satte sig derefter på skift på alle de tomme pladser hernede. Efter noget tid stillede de sig lidt op, og kunne ikke rigtig finde ud af, hvad de skulle lave indtil deres far kom ned. Efter lidt tid sætter den mindste sig overfor mig, og stirrer tydeligt på mig. Efter lidt tid følger storesøster med. Der sidder de så. To søstre, der skal finde ledige pladser i en hel tom underetage. Lige i stolene overfor mig. Og kigger på mig.
Jeg lod pænt som ingenting, for der måtte de jo godt sidde - men da faren kom, fik han lokket med over i den anden sofagruppe :)
De er nu søde, sådan nogle børn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar