Vi har noget nougat fra jul, som i åben, som jeg derfor tænkte, at jeg gerne ville bruge, og derfor fandt en jeg opskrift på viskalspise.dk på marengs med limeskal og nougat.
Jeg har aldrig prøvet at lave marengs før, men det var super nemt og de smagte virkelig godt.
Jeg lavede dobbelt portion, fordi jeg ikke helt kunne lure hvor mange der ville blive. Og der blev 15 +/- rimelig store (kan ikke helt huske det).
Jeg bagte dem noget længere end opskriften sagde, fordi de blev ved med at være "flydende" indeni - og så tror jeg også mine var noget større end dem i opskriften.
Jeg havde ikke hvidvinseddike hjemme, så jeg brugte bare riseddike, og det gik fint.
Og så havde jeg kun to limefrugter - og det smagte meget af lime alligevel, så det var rigeligt til dobbeltportion.
De smagte virkelig godt :) Så opskriften er hermed videregivet.
Jeg kan rigtig godt lide, når marengs har "tyggegummi" indeni (er seje), men det blev de her ikke. Er der nogen der har gode råd for det? Skal de have lidt kortere?
Ja, altså mine blev sidst til tyggegummi indeni og de havde fået få lidt i ovnen... Så det er nok løsningen. Lyder lækker med lime og nougat.
SvarSletSå må jeg prøve det næste gang :)
SvarSlet