I sin tid blev jeg inspirereret af en opskrift fra Dansukker, men nu har jeg efterhånden lavet lidt om i den.
Ingredienser 225 bagemargarine/smør 4 dl sukker/rørsukker 1 dl brun farin 2 æg 6 dl hvedemel 1 tsk vaniljesukker 1 tsk bagepulver Fyld efter ønske |
Stil ovnen på 175°. Jeg plejer at bruge varmluft, og stiller den også bare på 175° - bager altid to plader forskudt. Rør smør, sukker og æg luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og fyld i. Del evt. portionen i to, og lav med to forskellige slags fyld. Gør en af følgende ting: - sæt klatter af dej på en bageplade ved hjælp af to teskeer - rul dejen til en pølse, og skær skiver af den Bag til de er brune i kanten. Prøv dig frem. Jeg kan rigtig godt lide at de er bløde i midten, det synes jeg, at cookies skal være. Andre kan bedre lide dem hårde hele vejen igennem. |
Forslag til fyld: nødder, tørrede abrikoser, kokos, tranbær, rosiner, mandler, chokolade og meget andet - kun fantasien sætter grænser. |
De ser godt nok lækre ud, måske man skulle kaste sig udi lidt bagning i weekenden :o)
SvarSletRigtig god weekend til dig!
Kh. Irene
De er super gode, så prøv endelig! Vis gerne billeder:)
SvarSlet