fredag den 25. marts 2011

Give-away

Nåja. Hvis man ikke ved, hvad man skal få tiden til at gå med, så kan man jo lave en give-away på sin blog. Og så endda den første af slagsen på denne blog.

Kampen gælder et af disse to smykker:Du kan simpelthen vinde et af disse smykker. For at vinde, skal du have lodder i konkurrencen. Lodderne kan du få på følgende måder:

1 lod: kommentar til dette indlæg
2 lodder: kommentar til dette indlæg + fast læser af bloggen
2 lodder: kommentar til dette indlæg + link til denne give-away på din egen blog eller på din Facebook profil
3 lodder: kommentar til dette indlæg + fast læser af bloggen + link til denne give-away på blog eller Facebook

Og nej, jeg kan jo ikke tjekke om I linker til mig på jeres Facebook, hvis ikke vi er venner derinde, men jeg synes også at jer uden blog, skal have en chance, så jeg stoler på jer, hvis I skriver, at I gør det.

Skriv i kommentaren til dette indlæg, hvor mange lodder I deltager med, og smid gerne et link til jeres link hertil. Skriv også gerne hvilket sæt øreringe I helst vil vinde. De røde kan puttes på almindelige ørehængere, hvis man mest er til det.

Husk at gøre det muligt for mig, at kontakte dig på mail.

Det bliver en lille hurtig give-away, som allerede trækkes søndag aften. Så kom frisk og deltag, og del linket, så vi rigtig kan få en konkurrence ud af det :)

6 kommentarer:

 1. Uh Ina, du finder altid på sådan nogle spændende events (er forresten i fuld gang med at klippe-klistre julekort, hehe). Jeg vil gerne have 10 lodder, men af hvad jeg kan læse af ovenstående bliver det nok kun til 2. De røde er altså rigtig fine! :)

  SvarSlet
 2. Det må da være 3 lodder. En for kommentar, en for link på blog og en for fast læser :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil også være med. Og jeg vil gerne have 743 lodder, tak :) Eller måske 3, hvis nogen kan forklare Facebook idioten, hvordan hun linker hertil? :D

  SvarSlet
 4. Måske jeg fandt ud af det helt selv :)

  SvarSlet
 5. Hej ven. Så prøver jeg om det vil lykkes denne gang at kommentere dit indlæg:-). Men jeg er med med 3 lodder, men det med link til mit link det ved jeg da ikke hvordan man gør hehe. Men de er super fine øreringene, er mest til de røde :-)
  Hav en rigtig dejlig søndag. Knus fra os i beder

  SvarSlet
 6. Hej de er vel nok skønne jeg nupper 3 lodder :)

  SvarSlet