lørdag den 26. november 2011

Nyt projekt

Jeg er efterhånden ved at have afsluttet diverse projekter, og så skal der jo opstartes et nyt. Jeg vil strikke et stjernesjal. Er det ikke flot? Er der nogle af jer, der har prøvet at strikke det? Hvordan var det?

Jeg vil strikke det i det her garn. Håber det bliver fint.Jeg er ikke så vant til at strikke andet end ret og vrang, så synes det bliver spændende. Er der nogen af jer der har nogle gode råd?

Jeg ved godt, at det nok umiddelbart var bedre at bruge ren uld, men jeg kan ikke tåle uld (andet end på mine hænder og måske armene- meget mærkeligt), så tænkte, at dette garn var godt. Jeg bruger jo aldrig et sjal direkte på huden, men kan jo nok ikke undgå, at det kommer op i nakken ind imellem, og så er det jo godt, at det ikke er ren uld - tror jeg!?

3 kommentarer:

 1. Spændende projekt - glæder mig til at se det endelige resultat.
  Det skal helt sikkert nok blive flot med det garn .O9

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive flot. Jeg glæder mig til at se det færdigt. Selvfølgelig skal du ikke strikke i ren uld, når du ikke kan tåle det. Det vigtigste er da, at du har det godt med at have det på.

  SvarSlet
 3. Det stjerne sjal har også været/er også på min ønskeliste.
  Orginalen er jo kauni, hvis jeg ikke husker forkert og på den er farveskiftene lange. Det er noget af det som jeg synes der gør den flot.

  Det garn som du har valgt ser rigtig fint ud, og arwettaen er rigtig lækker, det ser dog ud som om der er kortere mellem farveskiftene.
  Så det bliver spændende at se hvordan den bliver. måske bliver det endnu pænere end garn med lange farveskift.

  SvarSlet