søndag den 30. oktober 2011

Udsættelse, men fortvivl ikke

Er først lige kommet hjem fra weekend, og er altså for træt til at sætte mig ned og trække vindere nu. Men fortvivl ikke, for jeg gør det i morgen eftermiddag/aften.

Når nu jeg udsætter spændingen, så synes jeg, at mine dejlige læsere, skal have en ekstra chance - så hvis du deltager i min give away og gerne vil have et ekstra lod, så skriv en kommentar til dette indlæg og fortæl mig, om du har drukket te i denne weekend :) - hele den tekst er et link til give awayen, for tænk nu, hvis du ikke har opdaget den endnu, og derfor ikke deltager? Skynd dig derind, så du kan vinde te!

6 kommentarer:

 1. Jeg har drukket masser af the i weekenden, da jeg har købt en ny hos Carstensens Tehandel, som hedder Cool Ice Tea, den synes jeg er rigtig god! :o)

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk ikke drukket te. Har slet ikke haft tid. Lørdag=kreative dage messe. Søndag=omrokering på værelset. =)

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke haft tid i weekenden, men om lidt skal jeg have lidt the inden jeg skal afsted i skole :)

  SvarSlet
 4. får altid en kop the om morgenen, grøn the med citron:)

  SvarSlet
 5. Jeg har drukket baileys the i weekenden med et par dråber ekstra baileys i er den fantastisk

  SvarSlet
 6. jeg har drukket rigeligt med kamillete i weekenden, min mor mente at det kunne hjælpe på mine mens smerter og overraskende nok så hjalp det :)

  SvarSlet