tirsdag den 5. juli 2011

Hvem vil være med?

Jeg har hele TO ting, I kan være med til. Blogleg og give away.

I min give away kan du vinde følgende:
Den bliver trukket i morgen aften - og jeg har jo altså lovet at finde en ekstrapræmie, hvis jeg ender med at få 45 faste læsere inden :) Jeg ved det var højt sat, men kunne det ikke være sjovt, hvis vi når det? Så link endelig, og lad os se, om ikke jeg kan få fyret en ekstrapræmie af, så der er to vindere? :) Deltag lige her.


Det andet du kan deltage i er bloglegen. Jeg har modtaget en super flot gave.
Og skal nu sende TO gaver videre. Vil du være med? Deltag her.


For de faste læsere der er spændt på om jeg når min TO-DO, så kan jeg sige, at jeg allerede er godt på vej :) Jubii! Mon ikke også jeg kan finde lidt tid til at hækle idag?

4 kommentarer:

 1. arj jeg har forgæves ledt efter det stof i månedsvis. MalikaRosa havde det men jeg nåede ikke at bestille i tide. Har du mere??
  Emma

  SvarSlet
 2. Hej Tante gul.
  Jeg har kun det stykke du ser på billedet. Jeg har jo fået det i en blogleg. Men hvis du kan bruge stykket, må du gerne få det. Jeg har nemlig ikke umiddelbart nogle idéer til det, og jeg har så mange andre ting, jeg gerne vil have lavet, at jeg nok ikke finder på noget foreløbig.
  Send mig en mail på inafensmark(a)gmail.com med din adresse, hvis du er interesseret :)

  SvarSlet
 3. Ps. modtog det fra Lutter Idyl. Måske har hun mere?

  SvarSlet
 4. arj ja jeg kan det godt se jeg vist ikke fik læst indlægget ordentligt. Det var gået forbi mit hovede at det var en gave du havde fået. Jeg læste det som at du gav den væk.. flot altså. :)
  Jeg sender dig en mail :)

  SvarSlet