lørdag den 30. april 2011

Mimosa

For noget tid siden købte vi en mimosa. Det er en sjov plante. Hver gang man rører ved den, bliver den bange, og lukker bladende sammen. Efter 10 minutters tid åbner den sig igen.
i nat fik den sin første blomst, og den er bare så fin - derfor deler jeg den med jer nu:)



NU du bange!

onsdag den 27. april 2011

Bronzefuglen

Jeg kan jo ikke helt lade være, selvom jeg har andre ting at tage mig til.

I går fik jeg disse materialer hjem, og jeg blev jo straks nødt til at omsætte dem til noget flot og spændende.

 Så det blev til en smuk kæde, som jeg allerede er glad for!

Har du også smykker du er ekstra glad for?

tirsdag den 26. april 2011

Vinder af give-away


Da da daaaam...! Er I spændte?

Jeg har tænkt på jer hele dagen, og på hvem der mon er så heldig at vinde. Synes selv det er en god give-away, så håber, at vinderen bliver glad:)


I alt er der 63 lodder med. Det havde jeg aldrig nogensinde troet på forhånd - men hvor er det skønt. Og tak til alle som er med.

Men nu til det spændende. Jeg ville egentlig have lavet en masse små sedler, men nu har jeg lagt mig på sofaen, og gider egentlig ikke rigtig rejse mig, så jeg bruger random.org.

Vinderen bliver således Sonja. Sonja har denne blog.
Kæmpe stort tillykke til dig :) Jeg kontakter dig med det samme.

Til alle andre - jeg håber I bliver hængende. Der skal nok komme flere spændende give-aways. Jeg synes de er så hyggelige :)

søndag den 24. april 2011

Babyfutter

Jeg har fundet disse babyfutter på nettet via googles billedsøgning.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave dem, men tror simpelthen ikke jeg kan lave dem pænt uden et mønster. Så habil hækler er jeg ikke.

Jeg har fundet dette link: http://www.etsy.com/listing/46205253/crochet-pattern-baby-button-loafers, hvor der er flere billeder. Så vidt jeg kan se har man tidligere kunne købe mønsteret, men ikke mere.

Hvis nu der er nogen derude der får lyst til at prøve kræfter med at få lavet et mønster til en DIY, så støtter jeg op om det, og kvitterer med et par flotte øreringe :) Det skal helst være inden sommerferien, hvis nu vi skal sætte en tidsgrænse på.

4 x give-away

Min egen give-away afgøres lige om nogle ganske få dage - d. 26. april. Synes selv at det er en ret lækker portion, og jeg giver den kun væk fordi jeg har mere af det hele til mig selv :)
Se lige hvad du kan vinde:


I samme ombæring vil jeg lige reklamere for et par andre give-aways.

Hos Milas Bandilas kan du vinde en super flot flagranke (altså, jeg håber jo på at vinde den). Den bliver først trukket når der er 30 faste læsere, og nu er jeg altså ved at være utålmodig - jeg er nysgerrig på, hvem der bliver den heldige vinder! Prøv lige at se.

Hos BilgaardKreative kan man vinde en virkelig flot taske. Hvem kunne ikke tænke sig, at gå os svinge den her i (sommer)påskevarmen? Den bliver trukket ved 50 faste læsere - og igen er jeg altså bare nysgerrig - mon jeg snart er heldig?

Sidst men ikke mindst har IldVerden også en rigtig flot give-away. Den bliver trukket ved 65 faste læsere. Det er bare nogle super flotte øreringe og spænder. Sådan et par spænder i håret vil helt sikkert gøre underværker her i varmen.


Mon jeg kan være heldig at få reklameret lidt, så jeg snart kan få stillet nysgerrigheden? :)

fredag den 22. april 2011

Bagende sol

Det er da tosset. Ligger her i sofaen på altanen, og jeg er blevet nødt til at have solbriller på - og kun en sommertop på kroppen - ellers bliver det for varmt. Jeg har lige tjekket batteriet på min telefon, og det siger 34,7 grader!!

Der er vist ikke noget at sige til, at jeg sveder.

Hvor varmt er der hos jer?

Øllebrød og stikdåser

Der er ikke meget tid til kreative indskydelser i disse dage - derfor bliver der heller ikke blogget meget.

¨Lånt her.

Det mest kreative jeg har bedrevet i dag, er en øllebrød (fra bunden, dog uden øl) og at jeg har forsynet altanen med en stikdåse. Ret vildt - den skulle skrues fra hinanden og samles igen, og den virker. Men hvor er det skønt. Nu kan jeg sidde i vores lille sofahjørne på den lukkede altan med min computer. Vi har åbnet vinduerne på vid gab og nyder lige nu påskesolen som bare strømmer ind. Måske når jeg og få lidt sundere kulør? - som om det sker, er så skandinavisk i huden, så der skal MANGE dages sommer til, og det forsvinder lige så hurtigt som det kom. Øvøv, men sådan er det at være blegere end bleg.

Husk give-awayen hos Kreative Stines tanker, hvor du kan vinde et minicruise til Norge.


Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og "nyde" en stille stund med Kvale og Brinkmanns "Interview", og så vil jeg glæde mig til gæster i aften.

onsdag den 20. april 2011

Give-away hos Stines Kreative tanker

Min veninde har en skøn give-away kørende på sin blog. Måske det er noget for dig at komme på et minicruise?

Deltag lige her.

Give-awayen bliver udtrukket d. 30. april. Hvem mon vinder?

tirsdag den 19. april 2011

Bloglegen

I dag er jeg bare derhjemme. Er syg :( Hovedpinen knalder derudaf - og panodiler stopper den ikke, øvøv. Jeg håber bare, at jeg kan nøjes med at blive hjemme idag. Jeg har allerede sovet 12 timer, og prøver nu at holde mig lidt vågen, så jeg også kan sove i nat.

Jeg skriver egentlig dette indlæg fordi jeg stadig mangler en deltager i bloglegen. Se mit indlæg lige her.

Der mangler kun én deltager, så skynd dig ind og skriv en kommentar - så får du en gave af mig (og jeg en af dig :)).

søndag den 17. april 2011

Mmm, garn

Jeg har købt noget lækkert garn. Synes jeg selv.
Lige nu går jeg og funderer over hvad søren jeg skal strikke eller hækle af det. Jeg overvejer lidt et sjal - det kunne bare være flot. Men der er jo bare så mange muligheder! Har du en god idé?



fredag den 15. april 2011

Endnu et nærbillede af give-awayen

Her i weekenden er jeg ikke hjemme, og får derfor ikke blogget. Men I skal da have noget at kigge på alligevel, så jeg poster lige et billede af den give-away som kører her på bloggen lige nu. Den bliver udtrukket d. 26. april, så skynd dig at deltage, så du måske kan blive den heldige vinder :)

Deltag lige her. Der er ikke mange der har opdaget det endnu - så der skulle være gode vinderchancer!



Så skidt da, I får hele to nærbilleder af give-awayen:)

onsdag den 13. april 2011

Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt...


Bussen er fundet her.

I går på vej hjem kørte jeg med en rigtig hyggelig buschauffør. Han fortalte hvad HVERT stop hed, og ind imellem hvert stop, fik han sagt ting som "jeg håber, I får en dejlig tur", "i dag er det rigtig busvejr - regn og blæst" og "velkommen her i bussen".

Men bedst af alt "i dag giver chaufføren bolcher i anledning af hans hunds fødselsdag. Den fylder 3 år.". Meget stolt og glad chauffør - det var skønt!


tirsdag den 12. april 2011

Påskelækkerier

Se lige disse lækre grene der befinder sig i min stue. Mmm, man bliver bare glad, når man kommer ind. Især når solen skinner som i går, og vinduer der er åbne på vid gab. Lækkert.
Og ret passende med små påskefigurer fra Bettina Holst fra bloglegen.

Der mangler forresten stadig at melde sig en til min blogleg, så hvis du skulle være interesseret, se her.



Hvad tror I, dette bliver til?

søndag den 10. april 2011

Forår i give-away

Mmm. Se lige en omgang forår du kan vinde i min give-away :) Der er lidt for alle sjæle.


Inden alt for mange dage får I billeder af lidt forskellige kreativiteter. Så følg med :)

Nå ja. Vil du deltage i min blog, så er det lige her.

fredag den 8. april 2011

Nærbillede af give-away

Jeg har taget lidt nærbilleder af den gode give-away her på bloggen, og dem får I at se et af gangen indtil den bliver trukket d. 26. april :)



Første billede er af klistermærkerne. Jeg synes de er så fine, og der er mange muligheder med dem :) Hvad vil du bruge dem til, hvis du vinder?

Deltager du ikke i give-awayen endnu? Så deltag her.


Jeg er efterhånden også langt på min to-do-liste. Jeg er færdig med dåbsgaven, og den er afleveret. Jeg vil ikke vise billeder før jeg har fået lov, og først efter gaven er givet til den rette modtager.

Brødkurven er også småt ved at være færdig, der mangler lige en kant og lidt pynt.

tirsdag den 5. april 2011

Give-away her hos mig

Når nu jeg selv deltager i alle de lækre give-aways rundt omkring i blogland, så bliver jeg jo også nødt til at bidrage med noget.
Fordi jeg kan.


 Jeg har været lidt i gemmerne og finde alle mulige dejlige ting. Nærbilleder kommer i løbet af tiden op til den skal trækkes.
Der er papir i to forskellige størrelser, bordskåner som jeg har lavet, lidt bånd, sjove ting til scrap og søde klistermærker.

Reglerne:
For at vinde, skal du have lodder i konkurrencen. Lodderne kan du få på følgende måder:
1 lod: kommentar til dette indlæg
2 lodder: kommentar til dette indlæg + fast læser af bloggen
2 lodder: kommentar til dette indlæg + link til denne give-away på din egen blog eller på din Facebook profil
3 lodder: kommentar til dette indlæg + fast læser af bloggen + link til denne give-away på blog eller Facebook

Jeg kan jo ikke tjekke om I linker til mig på jeres Facebook, hvis ikke vi er venner derinde, men jeg synes også at jer uden blog, skal have en chance, så jeg stoler på jer, hvis I skriver, at I gør det.
Skriv i kommentaren til dette indlæg, hvor mange lodder I deltager med, og smid gerne et link til jeres link hertil. Husk at gøre det muligt for mig, at kontakte dig på mail, hvis ikke du har en blog.

Spændingen udløses d. 26. april, og du skal have skrevet inden kl. 12.00 denne dag, for at deltage.
Uhh, det bliver spændende!

mandag den 4. april 2011

Dåbskjole

Jeg har nu fået færdiggjort noget på min to-do-liste, og hvis jeg selv skal sige det, er det blevet godt. Jeg har broderet navne og datoer på en dåbskjole. Jeg håber, at kunden også synes det er godt, når hun ser kjolen.
Her får I billederne. Skynd jer at gøre dem store, så bliver de meget flottere.




Jeg har taget lidt billeder af processen, fordi jeg synes det er sjovt at se, hvordan maskinen arbejder. Mon ikke også, at kunden synes det?



Jeg synes det er sjovt med personlige udfordringer som denne. Det er en kjole fuld af minder, og jeg får lov til at udsmykke den, så minderne er tydeliggjort endnu mere. Smukt, ikke?

Lækker give-away

Heidis stjernestøv har den lækreste give-away, som kunne være ret sjov, at vinde. Sikke en masse muligheder der er i alle de lækre ark, og stoffet er da bare for nuttet (kiggede faktisk selv på det for nogle dage siden).

søndag den 3. april 2011

WOW - en kage

Prøv lige at se her
En kage under udarbejdelse. Jeg er så midundelig på dem der kan lave den her slags kager. Det ser jo fantastisk ud - og jeg vil så gerne selv prøve.

No Ordenary Cake's blog kan du lige nu deltage i en give-away om en saml-selv kage. Jeg vil SÅ gerne vinde sådan en - det lugter da lidt af, at komme igang med at bage fantastiske kager selv. Og hvis nu du går hen og vinder. Inviterer du så ikke på kage?

lørdag den 2. april 2011

Status

Måske er det allerede tid til en status på mit oprydningsprojekt. Jeg er nemlig kommet i tanke om nogle ting, jeg lige havde glemt at putte på:)

- Hæklede blomster til taske for en af mine medstuderende - er i fuld gang med prøveblomster
- Hækle mit tæppe - det står stille indtil jeg er færdig med noget af det andet- Barnedåbsgave-bestilling (håndklæder) - er i fuld gang, billede kommer nok, når jeg har fået lov, og når gaven er givet- Oliere 3-i-1 bordet eller sybordet - er ikke igang endnu
- Brødpose - er i fuld gang. Det er mit bus-projekt, så der bliver hæklet lidt hver gang jeg sidder i bussen
- Navne på dåbskjole - færdig. Mangler tilladelse til at vise den
- Sy de blå bordskånere sammen - har syet en halv sammen ud af 3
- Sy gardiner til køkkenet - havde jeg oprindelig glemt på listen. Det bliver nok først gjort, når jeg er færdig med nogle af de ovenstående projekter

Mon der er mere?

Udover ovenstående liste har jeg jo et hav af idéer til alt muligt andet!

Listen over lovede ting, men som først bliver startet på, når jeg kan strege noget andet:
- Bordskånere til veninde
- Krokodille der er hæklet

I går surfede jeg på nettet, og fandt dette. Måske skulle jeg have mig et sjal (mere)?